Sudie, darželį!!! Išleistuvių šventė:)))

Sudie, darželį!!! Išleistuvių šventė:)))

Štai ir atėjo ilgai laukta išleistuvių šventė. Šventiškai papuošta salė paskutinį kartą pakvietė būsimus pirmokėlius į pačią spalvingiausią ir daugiausiai emocijų sukeliančią šventę – išleistuves.

Darželį paliekančius ,,Drugelių“ ir ,,Smalsučių“ grupės ugdytinius sveikino ir jiems geros kloties linkėjo visi susirinkę.

Pedagogų ir tėvelių širdis virpino vaikų posmai, dainelės ir šokiai. Ne vienas tyliai braukė ašarą, didžiuodamasis būsimais pirmokais. Šventės pabaigoje du linksmi meškiukai padėjo įteikti diplomus ir smagiai pašoko kartu su vaikais. Šventė suteikė visiems vaikams, jų tėvams ir pedagogams šiltų, džiugių emocijų. Linkime būsimiems pirmokėliams įspūdingos, džiaugsmo ir nuotykių kupinos vasaros. Rugsėjį jie pirmą kartą peržengs mokyklos slenkstį, kur jų lauks nauji patyrimai, įspūdžiai ir draugai.

Su džiaugsmu ir kartu su liūdesiu žiūrėjome į vaikus ir buvo sunku patikėti, kad jie jau užaugo. Linkime, kad jų vaikiškas mažas pasaulis, apgaubtas stebuklų skraiste, tęstųsi dar ilgai, ilgai…

Komentarai įrašui Sudie, darželį!!! Išleistuvių šventė:))) yra išjungti

Comments are closed.

Leave a comment

  • Interneto svetainės darželiams www.svetainesdarzeliams.lt